TEST OMGEVING
TEST OMGEVING

Voor wie is Arbeidsmarktkansen.nl? 

De tool om grip te houden op de veranderende arbeidsmarkt

 

Arbeidsmarktdata is de basis voor vele doeleinden. Toepasbaarheid van onze data, gemak en persoonlijk contact zijn voor ons belangrijke peilers. We doen daarom voortdurend ons best om onze producten zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoeften van onze klanten. We werken uitsluitend b2b en o.a. voor de volgende klantgroepen: 

Voor HR-professionals

Arbeidsmarktdata is een belangrijk onderdeel van Strategische Personeelsplanning en voor duurzame inzetbaarheid. Door zicht te krijgen op ieders arbeidsmarktpositie duiden we kansen en knelpunten en kan iedereen tijdig werken aan zijn/haar arbeidsmarktfitheid. Geschikt voor overheden, corporates en bedrijven binnen verschillende sectoren. 

Voor loopbaanbegeleiding

De persoonlijke Arbeidsmarktscan wordt in loopbaantrajecten ingezet als startpunt of ondersteunend instrument om een realistisch beeld te geven van de ontwikkeling in vraag naar het huidige of wensberoep, de werkgevers/intermediairs en belangrijkste websites en oriëntatiekanalen. Loopbaanadviseurs geven aan dankzij dit rapport een veel doelgerichter gesprek te kunnen voeren en hun onderbuikgevoel te kunnen onderbouwen. 

Voor onderwijsinstellingen

In een veranderende arbeidsmarkt verandert ook het curriculum van onderwijsinstellingen. Het wordt steeds belangrijker om studenten goed voor te bereiden voor de arbeidsmarkt zodat zij na afloop direct kunnen uitstromen naar werk. De aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt is een steeds urgenter thema, waar wij met onze data een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren. 

Voor financiële dienstverleners 

Onze arbeidsmarktdata worden onder meer gebruikt voor de verstrekking van hypotheken aan flexwerkers. Voldoen die niet aan de normale eisen om een hypotheek te kunnen aanvragen (geen drie jaar werkervaring, geen vast contract) dan kunnen ze toch in aanmerking komen voor een hypotheek, mits ze goede toekomstige kansen op de arbeidsmarkt hebben. De Arbeidsmarktscan is voor individuen beschikbaar via aangesloten hypotheekadviseurs, Perspectief Taxateurs en/of arbeidsbemiddelaars. 

Kijk bij onze producten wat we voor u kunnen betekenen.

 

  Onze klanten & partners  

Meer weten?

Meer weten?

Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
U dient een geldig e-mailadres in te vullen
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht