TEST OMGEVING
TEST OMGEVING

Onze partners

Samen kom je verder

Arbeidsmarktkansen.nl is dé specialist op gebied van arbeidsmarktdata. In samenwerking met verschillende partners stellen we we onze arbeidsmarktdata beschikbaar via loopbaanportals, testen en talentenscans en integreren de data met andere testen op gebied van competenties, drijfveren e.d. 

 

Een overzicht van onze partners: 

  • #Tiptrack: een initiatief van VNO-NCW en de AWVN, waarbij werknemers van aangesloten bedrijven en organisaties een persoonlijk dashboard krijgen, waarin ze gratis en/of ten laste van hun persoonlijk ontwikkelingsbudget informatie krijgen over hun financiële - , arbeidsmarkt- en gezondheidssituatie.

  • Eelloo: ontwikkelaar van de APQ, waarin naast onze arbeidsmarktdata ook informatie over ontwikkelcapaciteit en veranderingsbereidheid van individuele medewerkers wordt gegeven.

  • LDC: verbindt onze arbeidsmarktkansen met een breed online testportfolio en de meest complete beroependatabase van Nederland. Geeft individuele medewerkers advies over hun professionele ontwikkeling.

  • USG: biedt werknemers die van baan moeten veranderen mede op basis van onze data loopbaanbegeleiding aan.

  • FOCUS: heeft met onze arbeidsmarktdata, in combinatie met persoonlijke loopbaanadviezen, de Nationale Loopbaan-APK ontwikkeld.

Bent u ook software-/testleverancier of wilt u onze data op een andere manier integreren in uw dienstverlening? Neem dan contact met ons op! 

 

  Onze klanten & partners  

Meer weten?

Meer weten?

Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
U dient een geldig e-mailadres in te vullen
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht