TEST OMGEVING
TEST OMGEVING

De Arbeidsmarktscore
de belangrijkste basis

Objectieve arbeidsmarktscore

De algoritmen van Arbeidsmarktkansen.nl zijn tussen 2014 en 2016 ontwikkeld en gevalideerd door een onafhankelijke partij. 

 

Wat betekent de Arbeidsmarktscore? 

De arbeidsmarktscore wordt berekend op basis van actuele arbeidsmarktinformatie over vraag (vacatures) en aanbod (actief werkzoekenden) op de arbeidsmarkt. 

Na het invullen van een korte persoonlijke vragenlijst wordt direct een rapport gegenereerd met daarin de Arbeidsmarktscore. De score geeft op basis van de ingevoerde kenmerken aan hoe aantrekkelijk iemand is op de arbeidsmarkt. De score loopt van 1 (zeer slecht) tot 99 (zeer goed). Hoe hoger de score, hoe gemakkelijker iemand een baan zal vinden in hetzelfde vakgebied. Op dezelfde manier wordt ook de verwachte zoekduur (in maanden) naar nieuw werk en de kans op langdurige werkloosheid in de komende 5 jaar berekend.

De basis van onze Arbeidsmarktscores komt uit onderzoek van Intelligence Group. We gebruiken daarvoor eigen data (het Arbeidsmarkt Gedrags Onderzoek), in combinatie met data uit talrijke externe bronnen zoals CBS, CPB, UWV, Jobfeed, Jobdigger e.a. 

 

  Onze klanten & partners  

Meer weten?

Meer weten?

Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
U dient een geldig e-mailadres in te vullen
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht
Dit veld is verpicht